Local doesn't remember Sites upon exiting

Issue Summary

After completing the installation of Local and importing a site, the site works fine, but once I close Local it basically doesn’t show it on the Site tab when I restart Local.

Troubleshooting Questions

  • Does this happen for all sites in Local, or just one in particular?
    All. Already tried complete uninstall and reinstall. No success.

  • Are you able to create a new, plain WordPress site in Local and access it in a Browser?
    Well, I can create or import Sites without any problem, but once I close Local, they are basically gone. I mean it knows that the site is there because I cannot reimport it again, but it doesn’t show up on the Site tab.

Replication

Describe the steps that others can take to replicate this issue. If you have screenshots that can help clarify what is happening, please include them!

  1. Fresh install on Windows 10
  2. Import or create a new Site.
  3. Test that the Site is up and running.
  4. Close Local.
  5. Restart Local.
  6. No Sites are shown in the Site tab.

System Details

  • Which version of Local is being used?
    Latest release.

  • What Operating System (OS) and OS version is being used?

    • For example: macOS Catalina or Windows 10 Professional
      Windows 10 Professional
  • Attach the Local Log. See this Community Forum post for instructions on how to do so:
    There is no error show in the log.

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.