Can’t access to mysql database

What issue or error are you experiencing?

I change my password on mysql database via Local by Flywheel. I change also my wp-config but i can’t access to my site cause of this change. No more access to my database. How to reset my password ?

What steps can be taken to replicate the issue? Feel free to include screenshots, videos, etc


System Details

  • Local Version:

  • Operating System (OS) and OS version:


Local Logs

Attach your Local Logs here (Help Doc - Retrieving Local’s Log)


Security Reminder
Local does a pretty good job of scrubbing private info from the logs and the errors it produces, however there’s always the possibility that something private can come through. Because these are public forums, always review the screenshots you are sharing to make sure there isn’t private info like passwords being displayed.

Hi @AClav

We have steps here for resetting or creating a new user via Open Site Shell and CLI:

What issue or error are you experiencing?

Hello,
I wanted to put my local website online yesterday, and I wanted to change the database password via “Open Adminer”. It worked fine, but now I can’t access my site. I did change the password in wp-config.php, but to no avail.

I also tried to change the password via Terminal, without success.

Can someone help me find the solution, I’ve exhausted all the research on the web.

Thanks a lot. Alexandra from France

What steps can be taken to replicate the issue? Feel free to include screenshots, videos, etc


System Details

  • Local Version: Version 8.2.1+6583

  • Operating System (OS) and OS version: macOS 11.7.10


Local Logs

Attach your Local Logs here (Help Doc - Retrieving Local’s Log)


Security Reminder
Local does a pretty good job of scrubbing private info from the logs and the errors it produces, however there’s always the possibility that something private can come through. Because these are public forums, always review the screenshots you are sharing to make sure there isn’t private info like passwords being displayed.

I merged your posts here @AClav! Please see my response above and let us know if you still have trouble.