Local Community

Logs error

hello good use mac catalina and i just installed my wordpress to local and it gives me an error !!!
logs

2021/06/29 15:39:57 [alert] 10864#0: *60 setsockopt(TCP_NODELAY) failed (22: Invalid argument) while keepalive, client: 127.0.0.1, server: 0.0.0.0:80
2021/06/29 15:45:32 [error] 11093#0: *1 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: eldiariodemof.local, request: "GET /wp-admin/ HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/wp-admin/", host: "eldiariodemof.local"
2021/06/29 15:45:32 [error] 11093#0: *3 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: eldiariodemof.local, request: "GET /favicon.ico HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/favicon.ico", host: "eldiariodemof.local", referrer: "http://eldiariodemof.local/wp-admin/"
2021/06/29 15:45:34 [error] 11093#0: *3 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: eldiariodemof.local, request: "GET /wp-admin/ HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/wp-admin/", host: "eldiariodemof.local"
2021/06/29 15:46:10 [error] 11093#0: *6 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: eldiariodemof.local, request: "GET /wp-admin/ HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/wp-admin/", host: "eldiariodemof.local"
2021/06/29 15:46:12 [error] 11093#0: *6 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: eldiariodemof.local, request: "GET /wp-admin/ HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/wp-admin/", host: "eldiariodemof.local"
2021/06/29 15:48:09 [error] 11602#0: *1 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: marcosblog, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/", host: "marcosblog"
2021/06/29 15:48:09 [error] 11602#0: *3 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: marcosblog, request: "GET /favicon.ico HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/favicon.ico", host: "marcosblog", referrer: "http://marcosblog/"
2021/06/29 15:48:58 [error] 11856#0: *1 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: marcosblog, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/", host: "marcosblog"
2021/06/29 15:50:00 [error] 11856#0: *4 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: marcosblog, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/", host: "marcosblog"
2021/06/29 15:53:58 [error] 11856#0: *6 kevent() reported that connect() failed (61: Connection refused) while connecting to upstream, client: 127.0.0.1, server: marcosblog, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "http://127.0.0.1:10004/", host: "marcosblog"

Hey @Mof132 Welcome to the Local Community Forums!

Can you describe in a little more detail what’s broken and what things you’ve tried to fix it?

Also, it looks like this is the Router Log. Can you please provide your Local Log? See this Community Forum post for instructions on how to do so:

replace a database from a copy of my server and files

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.