Local Community

Ocean-extra doesn’t load correctly

Issue Summary

One or two sentence summary of the issue.

Troubleshooting Questions

  • Does this happen for all sites in Local, or just one in particular?

  • Are you able to create a new, plain WordPress site in Local and access it in a Browser?

Replication

Describe the steps that others can take to replicate this issue. If you have screenshots that can help clarify what is happening, please include them!

System Details

  • Which version of Local is being used?

  • What Operating System (OS) and OS version is being used?

    • For example: macOS Catalina or Windows 10 Professional
  • Attach the Local Log. See this Community Forum post for instructions on how to do so:

Local
version : 5.9.4+5115
Mac OS 10.14.6

Thank you for helping me to work on my WordPress site!
It is happening that when I load OcenWP theme, the theme indicates that I have to install the Ocean Extra 1.6.7 plugin. When the ocean-extra.zip is decompressing it is written : « This plugin produced an unexpected result. »
Back to the installer of the plugins. But Local doesn’t let me. How can I solve this problem ?

Another question : When creating the site I have chosen : SSL. In the Local window it is written : TRUSTED. However in the administration of the site the general settings tab indicates url site: http:// (and not https://) Why? I need to do a https site.

I hope you a nice week,

cordially,

Pierre

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.